Нажмите "Enter", чтобы перейти к контенту

Испанский холодный суп Гаспачо

Сьогодні день гаспачо — іспанського холодного супу. І ось Вам рецепт смачненького гаспачо😋

Інгредієнти:

  • Блендер #Holmer
  • Помідори — 1 кг
  • Огірки — 150 г
  • Перець солодкий зелений або червоний — 150 г
  • Часник — 2-3 зубки
  • Оливкова олія — 120 мл
  • Оцет червоний винний (або інший) — 60 мл
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений — 0,5 ч. л.

Один кілограм помідорів надрізаємо хрест-навхрест, заливаємо окропом, через 2 хвилини залити холодною водою і легко відчистити від шкірки. Два огірки масою, приблизно, 150 грамів нарізаємо крупно. 1 солодкий перець масою, приблизно, 150 грамів, нарізаємо великими шматочками. Також крупно нарізаємо підготовлені помідори. Підготовлені овочі кладемо в блендер Holmer, додаємо 2-3 очищених зубчики часнику, 1 чайну ложку солі, 0,5 чайної ложки чорного меленого перцю і 60 мілілітрів червоного винного, або іншого, оцту. Подрібнюємо блендером всі підготовлені продукти. Додаємо 120 мілілітрів оливкової олії, знову перемішуємо блендером ще кілька хвилин. Тепер залишилося охолодити в холодильнику пару годин, і холодний томатний суп гаспачо готовий. Смачного!

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *